Pensionat

Jormliens Fjällgård

Här i Jormlien kan du njuta av din fjällvistelse i en familjär miljö, där du kan bo och äta billigt. I restaurangen (som har fullständiga rättigheter) kan man välja på allt möjligt smått och gott! I den så kallade “Viltrestaurangen” serveras dagens middag med en riklig salladsbuffé, varmrätt bestående av rejäl husmanskost samt dessert. Maten är ofta lokalt förankrad.

Fjällgården är ett pensionat som ser ut precis som ett pensionat ska göra; ett rött oregelbundet trähus med vita knutar, som från en höjd blickar ut över Jormsjön.

Det är ett relativt enkelt pensionat med traditioner sedan sekelskiftet. Det finns 17 rum och alla rummen är olika med undantaget att det finns kallt och varmt vatten i alla. Toaletter finns i korridorerna, duschar och bastu finner man i källaren.

Matsalen är stor och rymlig, här finns plats för bröllopssällskap eller andra grupper på upp till 75 personer. Det finns ett sällskapsrum med ett litet bibliotek och ett TV-rum, för mys i soffan. Man kan även ordna konferenser här för mindre grupper, eller kanske personalvård. Vi hjälper gärna till, vi är öppna för nya ideér också!